Prijzen & Voorwaarden

De genoemde prijzen zijn op basis van 2 personen, inclusief belastingen & schoonmaak maar exclusief ontbijt. U kunt bij ons een self-service ontbijt bij boeken voor € 9,50 per persoon. Wij doen dan de boodschappen voor u, zorgen er voor dat de koelkast gevuld is en het brood & beleg voor u klaarstaat bij aankomst. Kinderen die in het (camping)-babybedje slapen verblijven gratis!

Prijzen per nacht

Doordeweekse dagen  € 80,-
(zo/ma/di/wo/do)

Weekend tarief              € 90,-
(vr/za)

Prijs extra persoon per nacht

Extra persoon (3e)       € 20,-
Extra persoon (4e)       € 15,-
Extra persoon (5e)       € 10,-

Prijzen meerdere dagen

Lang weekend                € 250,-
(do – zo of vr – ma)

Midweek                          € 275,-
(maandag tot vrijdag)

Gehele week                   € 500,-
(7 overnachtingen)

(Mid)Week met meerdere personen?
(Prijs op aanvraag)

Langere periode of 1 persoon?
(Prijs op aanvraag)

Bovenstaande prijzen gelden voor 2024 –


Voorwaarden

Minimale verblijfsduur
Wij houden een minimale verblijfsduur van 3 nachten aan.

Kinderen
Kinderen tot 3 jaar verblijven bij ons gratis. Wij hebben één (camping)-babybedje beschikbaar. Wanneer u dus meer babybedjes nodig heeft zult u deze zelf mee moeten nemen.

In/uitchecken
Normaal gesproken kunt u inchecken vanaf 17:00 uur. Uitchecken kan tot 12:00 uur. Het is mogelijk eerder in te checken of later uit te checken op aanvraag. We zullen samen met u kijken naar de mogelijkheden.

Belastingen
Bovenstaande tarieven zijn inclusief toeristenbelasting (€ 1,50 p.p.p.n.) en inclusief 9% BTW.

Betalingen
De betaling wensen wij graag vooraf per overboeking te ontvangen. Wij hebben namelijk geen wisselgeld en/of pin mogelijkheden. Contante betalingen of pinnen bij aankomst/vertrek is bij ons dus niet mogelijk.

Annuleren
U kunt uw reservering tot 5 dagen voor aankomst geheel kosteloos bij ons annuleren. Wanneer u minder dan 5 dagen van tevoren annuleert wordt de eerste nacht volledig in rekening gebracht. Van de resterende dagen wordt 50% van de accommodatiekosten (totale nachttarief voor gehele gezelschap) in rekening gebracht. Als u tijdens uw verblijf besluit te vertrekken zal 50% in rekening worden gebracht van de niet verbleven nachten.

Verblijft u 1 maand of langer? Dan geven wij volledige restitutie bij annulering tot 30 dagen voor aankomst. Daarna worden de eerste 30 dagen van het verblijf niet terugbetaald.

Verzekeringen
U bent zelf verantwoordelijk voor verzekeringen (WA, reis- en annuleringsverzekering).

Schade
Aanwezige gasten worden verplicht zowel het interieur als het exterieur in dezelfde staat te laten als waarin het is overgedragen/aanvaard. Indien er om wat voor reden dan ook schade wordt aangebracht zal hiervan melding gemaakt moeten worden bij de verhuurder. De gast is ten alle tijden aansprakelijk voor de schade die wordt geleden tijdens het verblijf door het toedoen van desbetreffende gast(en) of door derden die met toestemming aanwezig zijn in of rondom het verblijf. De geleden schade en/of vermissingen, en ook de daarmee verband houdende herstel- of vervangingskosten zullen op de (hoofd)huurder verhaald worden. De genoemde aansprakelijkheid blijft bestaan ook indien de schade na vertrek pas wordt geconstateerd.

Roken/huisdieren
Roken in het verblijf is ten strengste verboden. Tevens zijn huisdieren in het verblijf niet toegestaan.

Schoonmaak
De accommodatie wordt na uw verblijf door ons schoongemaakt. Hier zijn verder geen kosten aan verbonden. Wij verzoeken u wel de gehele woning in een nette staat achter te laten.