Over ons

Mijn naam is Adry Bregman en ik ben getrouwd met Peter. Samen hebben wij 4 kinderen geholpen volwassen te worden. Dit is aardig gelukt. De kinderen zijn uitgevlogen en zodoende ontstond weer “woon” ruimte voor wat anders.

Met erg veel plezier en enthousiasme ben ik parttime werkzaam als verzorgende in een verzorgingshuis in Heerde. Hiervoor ben ik geen reistijd kwijt en dit geeft dan dat ik ook ruimte heb voor meerdere vrijwilligers werkzaamheden.

Wij wonen met zeer veel plezier in Heerde en op ons perceel staat nog een tweede woning. Van oorsprong is deze gebouwd als muziekstudio. Met een eigen voor- en achterdeur. De 15 jaar dat wij hier wonen heeft deze stek verschillende bestemmingen gehad. Als ruimte voor feesten en partijen, woon-logeerruimte voor de kids en opslagruimte.

Guus (zoon) is de regelneef van Bed en Bregman. Zijn studie Small Business and Retail Management biedt een goede basis voor het runnen van een eigen zaak. En waarom dan niet aan huis beginnen?

Heerde en omgeving is prachtig. Op deze manier willen wij u/jou hiervan laten profiteren”.

Adry & Guus Bregman

Gezien het bovenstaande levert dit alles een ideale combinatie (team) om naast ons dagelijks werk een nieuwe uitdaging – een succesvolle nevenonderneming- aan te gaan; het opzetten en runnen van een B & B. De naam Bed en Bregman was snel bedacht door Boris (vriend dochter Floor).

Samen vinden wij het een fijn idee dat een ruimte goed besteed wordt. Wij ontmoeten graag nieuwe mensen. Heerde en omgeving is prachtig. Op deze manier willen wij u/jou hiervan laten profiteren.

Wij zullen alles in het werk stellen om het u naar de zin te maken. Wij kijken er met veel plezier naar uit om u te mogen ontvangen!