Omgeving

Heerde biedt vele mogelijkheden tot vermaak. Het dorp heeft een goed winkel- en restaurantaanbod, en er worden verschillende (culturele) evenementen georganiseerd gedurende het jaar. De nieuwe theaterzaal in de MFA Heerde-Oost is een bezoekje waard: dit gebouw won onlangs een architectenprijs.

Daarnaast is er natuurlijk het Heerderstrand: een bosrijke plas waar je ’s zomers een verfrissende duik kunt nemen of een mooie wandeling kunt maken. Met een beetje geluk kun je hier ’s winters zelfs schaatsen! Ontdek hier wat Heerde nog meer te bieden heeft.

Ook de nabijgelegen dorpen Epe, Veessen en Apeldoorn zijn een bezoek meer dan waard!


Veluwe


Bed en Bregman is een ideaal vertrekpunt om de natuurgebieden de Veluwe en de IJsseldelta te verkennen. De gekleurde heidevelden en de pittoreske dorpjes langs de IJssel zijn zowel per fiets als te voet vanaf de B&B te bereiken.

Bent u benieuwd naar wandel- en fietsroutes? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden die de omgeving te bieden heeft of vind hier meer informatie over dit prachtige natuurgebied.


Hanzesteden


De Hanzesteden Zwolle, Hattem, Elburg en Deventer zijn vanaf de B&B eenvoudig te bereiken op de fiets (30-60 minuten) of met het openbaar vervoer (bushalte 5 minuten lopen, busrit 15-30 minuten).

Leer over de rijke historie van deze steden en breng een bezoek aan de leukste evenementen, winkels en gezellige restaurants! Ontdek de Hanzesteden Zwolle, Hattem, Elburg en Deventer!


Dagje uit


In de omgeving rondom de B&B vindt u meer dan genoeg mogelijkheden voor een dagje en avondje uit. Zo zijn er diverse theaters & bioscopen bij ons in de buurt.

Of combineer bijvoorbeeld een dag fietsen met een ontspannen saunabezoek of ga met het hele gezin naar een pretpark. Voor een ieder wat wils! Ontdek hier de mogelijkheden voor een dagje uit bij ons in de buurt.