Contact

Email & Telefoon

E:   info@bedenbregman.nl
T:   (+31)631349831

Adres Bed & Bregman


Contactformulier


Routebeschrijving

Met de auto vanaf de A50
– Neem afslag 29: Heerde / Wapenveld.
– Sla rechtsaf naar de Kamperweg richting Heerde.
– Na 2 kilometer, neem de eerste afslag op de rotonde en blijf op de Kamperweg.
– Na 500 meter , sla rechtsaf naar de Rhijnsburghlaan.
– Na 600 meter, linksaf slaan richting Burgemeester Schade van Westrumlaan.

– B&B Bed & Bregman bevindt zich aan uw linkerhand (2e huis van de straat).

Met de auto vanaf de A28
– Neem afslag 16: t’Harde.
– Sla rechtsaf naar de Eperweg/N309 richting Epe.
– Na 3.5 kilometer, sla linksaf richting Heerde (Zuidweg).
– Na 4 kilometer, sla rechtsaf richting de Elburgerweg.
– Na 5 kilometer, sla rechtsaf naar de Rhijnsburghlaan.
– Na 150 meter, rechtsaf slaan richting de Burgemeester Schade van Westrumlaan.

– B&B Bed & Bregman bevindt zich aan uw linkerhand (2e huis van de straat).

Openbaar Vervoer vanaf Zwolle
Vanaf het centraal station in Zwolle rijden er twee buslijnen naar Heerde. U kunt bus 202 of bus 203 nemen om in Heerde te komen. Bus 202 is de sneldienst maar rijdt niet in het weekend en de avonduren. Bij beide lijnen dient u uit te stappen bij de halte ’Molenkampweg, Heerde’. Vanaf deze halte is het nog een kleine 10 minuten lopen naar B&B Bed en Bregman.

U dient een stukje terug te lopen in de richting waarmee u met de bus bent gekomen. Op de kruising gaat u linksaf en loopt u zo’n 600 meter alsmaar rechtdoor op de Rhijnsburglaan. Na 600 meter dient u linksaf de Burgemeester Schade van Westrumlaan in te slaan. Het tweede huis aan uw linkerhand betreft de bed & breakfast Bed en Bregman. Aan het uithangbord aan de gevel van de woning kunt u de B&B herkennen. Via de website van 9292 OV kunt u eenvoudig uw reis met openbaar vervoer plannen.

Openbaar Vervoer vanaf Apeldoorn
Vanaf het centraal station Apeldoorn rijden er twee buslijnen over Heerde. U kunt zowel bij bus 203 als bus 202 instappen om in Heerde te komen. Bus 203 rijdt over de A50 Heerde binnen en is 5 minuten sneller dan de lijnbus 202. Deze lijndienst gaat binnendoor en rijdt ook in het weekend en de avonduren, in tegenstelling tot de lijndienst 203. U dient bij beide lijnen uit te stappen bij de bushalte ‘Molenkampweg, Heerde’. Vanaf deze bushalte is het ongeveer nog 10 minuten lopen naar de bed & breakfast.

De bushalte staat bijna op een kruising. U dient naar de kruising toe te lopen, de weg over te steken en de Rhijnsburghlaan in te lopen. Alsmaar rechtdoor (zo’n 600 meter) komt u op de kruising Burgemeester Schade van Westrumlaan – Rhijnburghlaan. U gaat linksaf de Burgemeester Schade van Westrumlaan in en het tweede huis aan uw linkerhand betreft de B&B Bed en Bregman. Aan het uithangbord aan de gevel van de woning kunt u de B&B herkennen. Via de website van 9292 OV kunt u makkelijk uw reis met het openbaar vervoer plannen.