Zwaluwhoeve

De Veluwe biedt u een diversiteit aan activiteiten voor een compleet weekendje weg. Combineer een dag wandelen/fietsen met een dag heerlijk ontspannen bij de Zwaluwhoeve in Hierden. Bij de Zwaluwhoeve zijn maar liefst 15 verschillende soorten sauna’s te ontdekken. En er is meer…

Dit wellnessresort heeft een gigantische tuin (circa 50.000 vierkante meter) waar het buitengewoon aangenaam vertoeven is. In deze kuurtuin vind je verschillende sauna’s, ligweiden, een strandje en zelfs een zoutwaterbad waar je in kunt drijven. De verschillende vijvers met daaromheen de sierlijke overhangende bomen geven tuin een zeer aangename sfeer. De kuurtuin is daarom een plek om heerlijk te wandelen, relaxen, zonnen en af te koelen.

Binnen vind je stoombaden, een infraroodsauna, voetenbaden, hamam- en rasulruimten en een heerlijk kruidenbad. Ook kunt u deelnemen aan opgietingen, een massage ondergaan of diverse sauna rituelen beleven zoals het nieuwe wellness ritueel: ‘snoezelen’.

Kortom voor iedereen wat wils! 

Praktische info

De Zwaluwhoeve is via de A28 makkelijk te bereiken met de auto. Het wellnessresort is gevestigd aan de Zuiderzeestraatweg 108 in Hierden (Gemeente Harderwijk). Met een bushalte voor de deur is het ook uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer.

De Zwaluwhoeve ligt op 30 kilometer afstand van onze B&B in Heerde en is met de auto in een half uur te bereiken

De Zwaluwhoeve biedt relatief veel badkledingdagen. Elke dinsdag en donderdag is het badkledingdag. Daarnaast wordt er ieder weekend wisselend op de zaterdag of de zondag een badkledingdag georganiseerd.

Openingstijden

Dagelijks van 10:00 tot 23:00 uur is de Zwaluwhoeve geopend. Tot maximaal 21:00 kan men inchecken en alle faciliteiten sluiten om 22:45 uur.

Let op: wij raden aan om online te reserveren om eventuele teleurstellingen bij aankomst te voorkomen.

Bekijk de website van de Zwaluwhoeve voor meer informatie.