Walibi

HARDGAAN! Voor de echte waaghalzen is Walibi Holland een walhalla. Met een uitgebreid aanbod attracties komen liefhebbers zeker aan hun trekken. Van de wildste achtbanen tot aan sensationele space shots. Gegarandeerd adrenaline kicks!

Het park heeft de afgelopen decennia verschillende namen gedragen. Sinds 2011 is de naam van het attractiepark Walibi Holland. Geregeld worden er nieuwe attracties en achtbanen geopend. De Goliath is toch wel de bekendste. Met haar maximale snelheid van 106 km/h, 46 meter hoogte en 1.2 kilometer lengte is dit de snelste, hoogste en langste achtbaan van de Benelux. Maar ook voor de mensen die het wat ‘rustiger’ aan willen doen biedt Walibi Holland tal van grappige, spannende en vermakelijke attracties en shows.

Walibi Holland sluit het seizoen af met de griezelige Fright Nights. Dit Halloween evenement wordt in oktober gehouden. Tijdens de Fright Nights zijn er verschillende ‘danger zones’ ingericht, waar acteurs in de meest angstaanjagende vermommingen, jou de stuipen op het lijf jagen.

Praktische info

Walibi Holland is zowel met de auto als met het openbaar vervoer te bereiken. Via de A6 en de A28 is het park per auto of bus te bereiken. Kom je met het openbaar vervoer? Pak dan de buslijn 247 (Walibi Express).

Walibi Holland ligt op 25 kilometer afstand van onze B&B in Heerde.

Er wordt geen minimum leeftijd gehanteerd. Een uitje voor het hele gezin dus!

Openingstijden

In april gaat het attractiepark open. Tot eind oktober is het park te bezoeken. Vanwege de drukte en de wisselende openingstijden wordt aangeraden de website te raadplegen voor actuele openingstijden en toegangskaarten online aan te schaffen.

Check www.walibi.nl voor tickets, plattegrond en meer informatie over attracties.