Veluwse Bron

Naast alle actieve en sportieve uitjes die de Veluwe te bieden heeft is het ook wel eens fijn om lichaam en geest te ontspannen. Midden in de natuur kunt u genieten van de luxe, het heerlijke eten maar bovenal de wellnessfaciliteiten die de Veluwse Bron u te bieden heeft. De ligging aan een prachtig natuurmeer maakt deze plek uniek!

De Veluwse Bron in Emst heeft 21 verschillende sauna’s: van een traditionele Finse sauna tot aan een Pakistaanse zoutsteenmijn sauna. Krijgt u geen genoeg van het Veluwse Wild? De Veluwse Bron heeft zelfs een wildobservatie sauna. Afkoelen doe je in de dompelbaden of in de unieke gletsjergrot. Ook zijn er meer dan genoeg binnen- en buitenbaden om heerlijk te relaxen. Voor een complete ervaring zijn er tal van opgietingen, wellnessrituelen en massages te beleven. Op deze manier komen lichaam en geest volledig tot rust.

Praktische info

Het wellnessresort is gevestigd aan de Viskweekweg 10 in Emst (gemeente Epe). De Veluwse Bron is met de auto eenvoudig te bereiken. Neem afslag 26 ‘’Vaassen richting Vaassen/Terwolde’’ vanaf de A50. Met het openbaar vervoer is het resort minder goed bereikbaar. De bushalte zit op circa 2 kilometer loopafstand.

De Veluwse Bron ligt op zo’n 10 kilometer afstand van onze B&B in Heerde.

Liever in je badkleding genieten van een dagje wellness? Elke maandag en laatste zondag van de maand is het badkledingdag bij de Veluwse Bron. De badkledingdagen kunnen afwijken tijdens de feestdagen.

Openingstijden

De Veluwse Bron is dagelijks geopend van 10:00 tot 23:00. Je kan tot maximaal 21:00 uur inchecken en alle faciliteiten sluiten om 22:30.

Let op: wij raden aan om online te reserveren om eventuele teleurstellingen bij aankomst te voorkomen.

Bekijk de website van de Veluwse Bron voor meer informatie.