Sauna Swoll

Midden tussen de weilanden staat het saunacomplex van Sauna Swoll. Het is een echt familiebedrijf met een rijke historie. Bij binnenkomst is warmte letterlijk en figuurlijk voelbaar. Je voelt je meteen thuis bij Sauna Swoll.

In 2012 heeft er een grote verbouwing plaatsgevonden. Hierbij is veel aandacht uitgegaan naar innovatie en duurzaamheid. Zo worden het water en de ruimtes opgewarmd door middel van een houtpalletkachel. Alle baden in het complex zijn gevuld met bronwater uit de grond. Hierdoor worden de uitstoot van CO2 en de invloed op het watersysteem gereduceerd.

Faciliteiten

Sauna Swoll biedt tal van verschillende faciliteiten voor een complete wellness ervaring. Denk hierbij aan verschillende (temperatuur) sauna’s, whirlpools, een stoom- en zwembad en nog veel meer. Uniek in Nederland is het wisselbad waarbij je makkelijk, doormiddel van hellingen in plaats van trappen, van het warme naar het koude water glijdt en omgekeerd. Buiten vindt u een Engelse landschapstuin waar open grasveldjes zich afwisselen door geurende bloemen en fraaie bomen. Neem een duik in de zwemvijver en voel u één met de natuur.

Tevens kunt u bij Sauna Swoll een heerlijke massage ondergaan, deelnemen aan hot yoga of een rasulbehandeling. Meer informatie? Bekijk dan de website van Sauna Swoll.

Praktische info

Sauna Swoll vind je in het Overijsselse dorp Wijthmen tussen Zwolle en Heino. Vanaf het centrum van Zwolle is het nog geen kwartier rijden met de auto. Via de N35 neemt u afslag Wijthmen / Dalfsen en vanaf daar kunt u de borden volgen.

Vanaf de B&B is Sauna Swoll met de auto in 25 minuten te bereiken.

Bij Sauna Swoll zijn er geen badkledingdagen!

Openingstijden

Sauna Swoll is van maandag tot en met zaterdag geopend van 11:00 tot 23:00 uur. Op zondag is het saunacomplex van 12:00 tot 21:00 uur geopend. Het adres van sauna Swoll is Heinoseweg 26 te Zwolle. Bekijk hier de route naar sauna Swoll.