Julianatoren

Wie kent ze niet? Nouja, welke kinderen kennen ze niet?! De muizen Jul en Julia. Dé mascottes van kinderpretpark de Julianatoren. Mede dankzij hen is het park uitgegroeid tot één van de bekendste en meest bezochte kinderpretparken van Nederland. Vanaf onze B&B in Heerde rijdt u in een half uur naar de Julianatoren in Apeldoorn.

Attracties & shows

Wie opzoek is naar vertier voor de (jongere) kids is op de Veluwe aan het juiste adres. De Julianatoren is gevestigd in Apeldoorn en biedt een onvergetelijke dag uit voor gezinnen. Het park heeft méér dan 60 attracties! Voor de echte waaghalzen zijn er achtbanen, botsauto’s en een ware griezeltunnel. Ook aan de allerkleinsten is gedacht! Meerijden op de rug van een egel door Kabouterwonderland, een rondje mee op de olifantenmolen en nog veeeeel meer!

Ook zijn er shows met Jul en Julia de Muis en hun vriendjes en worden er diverse evenementen georganiseerd. Op het terras van het restaurant of in het picknickbos kan een ieder in alle rust genieten van wat eten en drinken.

Kortom; is dé plek voor een onvergetelijk dagje uit voor jonge gezinnen!

Praktische info

De Julianatoren is gevestigd aan de Amersfoortseweg 35 in Apeldoorn. Het park is met de auto makkelijk te bereiken via de A50 en de A1. Vanaf onze bed & breakfast is het ongeveer een half uur rijden. Met een bushalte voor de ingang is de Julianatoren ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar. De Julianatoren is geschikt voor gezinnen met kinderen van 2 tot ongeveer 12 jaar.

Openingstijden

Het kinderpretpark is geopend vanaf eind maart tot eind oktober. De openingsdagen- en tijden zijn wisselend. Check ze hier.

Wist u dat…

De Koningin Juliana toren, die het park kenmerkt, een rijke historie kent? In de Tweede Wereldoorlog is deze door de Duitsers gebruikt als uitkijktoren. Ook heeft de toren de status van een Rijksmonument.

Bezoek de website van de Julianatoren voor tickets, attracties en meer park informatie.